Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van de website. De website moet natuurlijk goed vindbaar zijn op verschillende zoekmachines. Een goede SEO is daarom ook erg belangrijk voor de conversie van de website. Op welke termen is de website te vinden? Hoe moet dit aangepakt worden? Wij kunnen dit geheel regelen.


Zoekmachine Optimalisatie | MSC-Design

Take Your Business to the next level

MSC-Design kan de rang in de zoekmachine en het verkeer op de site van een bedrijf vergroten. Ons team weet precies hoe jouw website beter vindbaar wordt waardoor de website dan ook sneller wordt gevonden.Analyseer de website

Als eerste analyseren wij een website, gevolgd door een stap-voor-stap plan om de trefwoorden effectiever te laten communiceren met de zoekmachines. Ons uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten meer bezoekers krijgen.


On-Page & Off-Page Optimization

Het doel van de on-page en off-page optimalisatie is een thema in overeenstemming generen met uw doelgerichte zoekwoorden. De zoekmachine is namelijk niet menselijk, maar is slechts een robot.
Hierom moeten onze processen gevolgd worden om de robot als het ware te kunnen voeden. Op deze manier brengt je website potentiële klanten op die op zoek zijn naar specifieke en zakelijk gerelateerde zoekwoorden
Onze Aanpak

Voor het begin aan een project zoekmachine optimalisatie (SEO) is het belangrijk om het proces op de doeltreffende resultaat te begrijpen. MSC-Design richt zich op klanten die een intensieve en full- service aanpak nodig hebben in de zoekmachine marketing.


KEYWORD RESEARCH

Keyword density vertelt u hoe vaak een zoekterm voorkomt in een tekst in verhouding met het totaal aantal woorden die de tekst bevat.

ONSITE OPTIMIZATION

Onpage optimalisatie verwijst naar alle maatregelen die direct binnen de website kunnen worden genomen om zijn positie te verbeteren.

LINK BUILDING

Op het gebied van SEO, beschrijft link building acties die gericht zijn op het verhogen van het aantal en de kwaliteit van de inkomende links die verwijzen naar een webpagina

REPORTING AND ANALYSIS

Onze SEO-beoordeling bestaat uit een aantal factoren, zoals een content, het koppelen van structuur, social media-inspanningen en zijn vertrouwen op het internet.
9x
Keywords hoger in ranking


1105%
Increase in
Top 10 ranking


129%
Increase in
Visit duration


Waarom is SEO belangrijk voor jouw bedrijf?


Google Ranking

Het is belangrijk om goed vindbaar te zijn. Uiteindelijk zal zichtbaar zijn hoe belangrijk dit is voor het bedrijf.


Belangrijkste Zoekmachines

96% van de internetgebruikers beginnen met zoeken op het web door middel van grote zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, AOL).

Effectieve strategie

SEO geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om specifieke zoekwoorden te gebruiken.


342 billion Zoekopdrachten

In Januari 2016 werden er meer dan 17,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd met 342.000.000.000 zoekresultaten.

Krijg Bezoekers

Een goed vindbare website zal helpen om klanten jouw website te laten bezoeken.


Ben vindbaar

Hoe hoger het bedrijf in Google staat. Hoe serieuzer het bedrijf wordt genomen.Snel aan de slag met
jouw project

Wij helpen jou met het behalen van het gewenste doel !

Informatie aanvragen

Wat hebben wij Gedaan?

Bekijk de projecten die wij hebben afgerond.

BEKIJK HET PORTFOLIO